Üdvözöljük a

Közbeszerzési lehetőség népszerűsítése | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Közbeszerzési lehetőség népszerűsítése

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2019. július 11.

Figyelmükbe ajánljuk a Hajléktalanokért Közalapítvány által kiírt, a „Közterületen élők számára természetbeni juttatás biztosítása (konzervbeszerzés) RSZTOP projekt keretében” elnevezésű közbeszerzési felhívást!

Az ajánlattétel azon gyártó, vagy nagykereskedelmi forgalmat bonyolító, vagy logisztikai tevékenységet folytató cégeknek szól, akik - akár konzorciumi együttműködés keretében - be tudják szerezni és le tudják szállítani a meghatározott szállítási címekre a legalább 15 fajta konzerv egytálételt, készételt + mikrohullámú sütőben melegíthető műanyag mélytányér + műanyag evőeszköz (kés,villa/kanál), papírszalvétát tartalmazó - akár saját tömbösített csomagolásukban összeállított - étkezési csomagokat.

 

A felhívás főbb részletei:

 1. A nyíltközbeszerzési felhívásra történő ajánlattétel határideje: 2019. július 31. 09:00 óra
 2. Felhívás tárgya: legalább 15 különböző fajtájú konzerv (egytálétel, készétel) és az étkezési csomag további részeinek beszerzése és kiszállítása
 3. Az étkezési csomag 1 db tartalma:
  • 1 db konzerv egytáléltel, készétel, amelynek minőség-megőrzési időtartalma minimum a kiszállítást követő 12 hónap
  • 1 db mikrohullámú sütőben melegíthető, formáját megtartó műanyag mélytányér
  • 1-1 db műanyag evőeszköz (kés, villa, kanál)
  • 1 db papírszalvéta

amelyek zárt csomagolásban, akár azok saját tömbösített csomagolásában is kiszállíthatók.

 1. Az étkezési csomagok kiszállítását a logisztikai terv alapján az RSZTOP Projektiroda által jóváhagyott ütemben, szállítási helyszínenként havonta 1-2 alkalommal, a hónap utolsó 12 munkanapján történhet.
 2. A közbeszerzési ajánlatkérésre részajánlat is benyújtható, amennyiben rendelkezik legalább 30 napos időtartamú szerződéses jogviszony keretében teljesített 150 db/munkanap (konzerv beszerzés és kiszállítás) referenciával az előző 3 évre vonatkozóan. A referenciák több szerződés teljesítésével is igazolhatók.
 3. Konzorciumi formában is benyújtható az ajánlat, ez esetben a konzorcium tagjainak együttesen is megfelelhetnek az alkalmassági minimum feltételeknek.
 4. A szerződés kezdő dátuma várhatóan. 2019.09.01
 5. A szerződés végső dátuma: 2020.12.31.
 6. A finanszírozás havonta, a teljesítést követően utófinanszírozás keretében történik.

 

A közbeszerzés további részletei a csatolt dokumentumokban találhatók.