Üdvözöljük a

Francia megkeresés: kórházi ágyak gyártása, szállítása | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Francia megkeresés: kórházi ágyak gyártása, szállítása

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2019. június 14.

Új megkeresés érkezett a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarához egy francia, kórházi ágyakat gyártó cég részéről. A vállalat potenciális beszállítóját/gyártóját keresné Magyarországon, mégpedig az említett kórházi ágyak elkészítéséhez, melyhez tervrajzokat is tudunk küldeni a későbbiekben.

A következő információk állnak jelenleg rendelkezésre:

1, a francia vállalat állami kórházaknak, magánkórházaknak és idősek otthonának is gyárt termékeket; jelen projekt mindhárom szektort érintené

2, elvárt szaktudás: fém és műanyag alkatrészek összeszerelése, hegesztése, hajlítása, festése, címkézése, csomagolása, szállíttatása illetve tárolása

3, körülbelül 1-2 konténernyi, már teljesen összeszerelt termékek szállítását igényelné a francia vállalat (a méretekről bővebb infó a lenti képen)

 

4, elvárt minimális nyelvtudás: angol

5, éves forgalomra, bevételre, alkalmazottak számára vagy régióra nem kaptunk korlátozást, ilyen téren bármilyen vállalat szóba jöhet, kis-és nagyvállalat is egyaránt.

 

Amennyiben cégüket érdekli a lehetőség, és megfelelnek a teltételeknek, kérjük, jelezzék kamaránknál (Kőhalmi Kálmán, kohalmi@dkik.hu), hogy továbbíthassuk elérhetőségeiket. Határidő: 2019. június 20.