Üdvözöljük a

A Robert Bosch GmbH Automotive Aftermarket Aftersales üzletága új beszállítókat keres | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A Robert Bosch GmbH Automotive Aftermarket Aftersales üzletága új beszállítókat keres

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2019. március 5.

A MKIK részére érkezett egy megkeresés a Robert Bosch GmbH Automotive Aftermarket Aftersales üzletágától, hogy a Robert Bosch GmbH marás, esztergálás, megmunkálás területekre új beszállítókat keres.

A tájékoztatásukban szerepel, hogy a cég hainburgi telephelyére kellene beszállítaniuk az új vállalkozásoknak, annak érdekében, hogy a Volkswagen vevői igényét ki tudják elégíteni. A potenciális együttműködés kialakításában a német nyelvtudás nem elvárás, de annak hiányában legalább angolul magas szinten kell beszéljenek.

 

A Robert Bosch GmbH beszállítói igénye kiváló lehetőséget jelenthet számos hazai vállalkozás számára. Erre tekintettel kérem, hogy amennyiben nyitott lenne ezen a területen bekapcsolódni  németországi autóipari gyártásra, kérem, küldje el elérhetőségüket – lehetőség szerint – 2019. március 10-ig a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamarához a kohalmi@dkik.hu e-mail címre, hogy azt továbbítani tudjuk a Bosch ügyintézőjéhez.