Üdvözöljük a

Pályázat képzőhely-ellenőrzési referens munkakörre | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázat képzőhely-ellenőrzési referens munkakörre

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2017. március 3.

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara pályázatot hirdet képzőhely-ellenőrzési referens munkakörre. A jelentkezés határideje 2017. március 8.

Határozott idejű, fő állású, nyolcórás foglalkoztatás.

 

Elvárás: középfokú iskolai végzettség, felhasználói szintű számítógépes ismeret.

 

Fő feladatok:

A kamara illetékességi körébe tartozó gyakorlati képzést folytató szervezetek ellenőrzése az MKIK Szakképzési Önkormányzati Szabályzat eljárásrendjének figyelembe vételével. A jogszabályi előírások szerint gondozza a gyakorlati képzésre jogosult szervezetek nyilvántartását. Az ellenőrzésben részt vevő szakértők felkészítésének, munkájának szükség szerinti szervezése, lebonyolítása. A munkaköri feladatokhoz kapcsolódó adminisztráció, elektronikus adatfeldolgozás.

 

Előnyt jelent: oktatásban, szakképzésben szerzett szakmai tapasztalat.

 

A foglalkoztatás kezdete 2017. március 20.

 

A munkakörhöz kapcsolódó pályázati anyagban az alábbi dokumentumok megküldését kérjük: fényképpel ellátott önéletrajz és bizonyítvány másolatok, valamint motivációs levél.

 

A dokumentumokat zárt borítékban kérjük beadni 2017. március 8., szerda 16 óráig a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara titkárságán (2400 Dunaújváros, Latinovits Z. u. 10.), a borítékon kérjük feltüntetni: pályázat képzőhely-ellenőrzési referens munkakörre.