Üdvözöljük a

MÁV-csoport Nyílt nap | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

MÁV-csoport Nyílt nap

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2017. szeptember 18.

A MÁV-csoport a vasút iránt érdeklődő fiatalok részére Nyílt napot szervez „XXI. századi technológia a MÁV-nál” címmel szeptember 27-én a Magyar Vasúttörténeti Parkban. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Nyílt nap időpontja:       2017. szeptember 27. (szerda) 10.00 – 16.00

Helyszín:                             Magyar Vasúttörténeti Park, 1142 Budapest, Tatai út 95.

 

A rendezvény témája a MÁV-csoport szolgáltatási láncának és az ehhez illeszkedő modern technológiáknak a bemutatása. Az egyes szakterületeken túl, célunk a szakmák kapcsolódási pontjainak, egymásra hatásának megismertetése.

 

Bemutatásra kerülő szakmai területek:

beruházás, biztosítóberendezések, távközlés, erősáram, informatika, gazdasági terület, pályaépítés, pályakarbantartás, pályadiagnosztika, járműfejlesztés, járműkarbantartás, forgalom, gépészet

 

A kollégák a szakmai „állomásokon” feladatokkal várják az érdeklődő diákokat.

 

A rendezvény fő célpontjai az egyetemi hallgatók és a MÁV-csoporttal együttműködő szakgimnáziumok tanulói, dea látogatói kört szeretnénk szélesíteni a vasút iránt érdeklődő többi középiskolai diák és tanár felé is.

 

A Nyílt napon történő részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet 2017. szeptember 25-ig a https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/nyilt-nap-2017-szeptember-27  linken a MÁV-csoport honlapján lehet megtenni. A Vasúttörténeti Parkba a belépés a regisztráció alapján a diákigazolvány, illetve a személyi igazolvány felmutatásával ingyenes.

 

Csatolt állományok: