Üdvözöljük a

Kézműves Kupa 2015 - Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörmös Verseny, Kiállítás és Vásár | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kézműves Kupa 2015 - Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörmös Verseny, Kiállítás és Vásár

Szerző: Kőhalmi Kálmán | 2015. február 16.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén 13. alkalommal rendezi meg a „Kézműves Kupa” Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő, építő és lábápoló Bajnokságot, amely Magyarország legtöbb versenyzőt vonzó szakmai eseménye. A rendezvény fejlődését bizonyítja, hogy nyolcadik éve a Generali Aréna - Miskolci Városi Szabadidő Központban fogadhatják a versenyzőket.

Az eddigi sikerekhez jelentősen hozzájárult az a támogatás, amelyet a szépség- és egészségiparban érdekelt vállalkozások és azok gazdasági, oktatási, szolgáltató partnerei nyújtottak a rendezvény magas színvonalú lebonyolításához.

 

Az elmúlt évi pozitív tapasztalatok alapján 2015. március 22-én rendezik meg a „Kézműves Kupa 2015” versenyt. A nevezések száma várhatóan meghaladja a 500-at, és nézőként is több száz látogatóra számítanak. A versennyel egyidőben megrendezett szakmai bemutatók a legújabb ismeretek megszerzésének lehetőségét adják a fodrász, kozmetikus, műköröm-díszítő és építő szakemberek, tanulók, érdeklődők számára, továbbá a rendezvényt kézműves és szakmai vásár is színesíti.

 

Az alábbi linken elérhető a 2015. évi verseny dokumentációja és részletes információi.

 

Kézműves Kupa 2015

 

Facebook oldal

 

Sok szeretettel várják az érdeklődőket: látogatókat, kiállítókat, versenyzőket.