Üdvözöljük a

Felhívás mesterképzésre | Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Felhívás mesterképzésre

2016. április 20.

A Dunaújváros Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Iparkamara mesterképzési tanfolyam indítását tervezi az idén is elsősorban a következő szakmákban: ács, állványozó, burkoló, kőműves, bútorasztalos, festő, díszítő, mázoló és tapétázó.

A mestervizsga célja, hogy biztosítsa: a magasabb szakmai minősítés elérésének lehetőségét, a tanulók képzéséhez szükséges, magas szintű szakmai és pedagógiai ismeretek elsajátítását, a vállalkozás indításához, sikeres működtetéséhez szükséges ismeretek elsajátítását, a vállalkozás mesterjelölt eleget tehessen az egyes szakmákban, a vonatkozó jogszabályokban meghatározott működési feltételeknek.

 

Mestervizsgára való jelentkezés feltételei:

  • az adott szakmában az állam által elismert szakképesítéssel – illetve a szakmai követelményben feltételként meghatározott szakmai képesítéssel – rendelkezik, s ezt közokirattal vagy annak hiteles másolatával igazolja.
  • az adott szakma mestervizsga követelményrendszerében előírt szakirányú szakmai gyakorlattal rendelkezik, s ezt munkáltatói igazolással, munkakönyvvel vagy egyéb hitelt érdemlő módon igazolja.

 

A mesterképzés csak megfelelő számú jelentkező esetén indul!

 

Jelentkezni a www.dkik.hu weboldalról letölthető jelentkezési lap kitöltésével, illetve a bizonyítványok fénymásolatainak megküldésével lehet, melyet  2016. április 30-ig kell a következő címre megküldeni:

 

Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

2400 Dunaújváros

Piac tér 2.

 

További információ a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara Piac tér 2. szám alatt lévő irodájában, ill. a következő telefonszámon kapható:   25/501-951

  

Várjuk jelentkezéseiket!