Üdvözöljük a

Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Eurochambres felmérés az egységes piac hiányosságairól

2019. szeptember 6.

Az Eurochambres egységes piac hiányosságait feltáró felmérésének magyarországi megvalósítása során fontos, hogy a kérőívet minél több, az Európai Unió egységes piacára exportáló, vagy onnan importáló hazai vállalkozás kitöltse.

Nemzetközi Gép- és Berendezésgyártó fórum Bécsben

2019. augusztus 28.

Figyelmükbe ajánljuk az Osztrák Gazdasági Kamara által szervezett Nemzetközi Gép- és Berendezésgyártó Fórumot és B2B találkozót Bécsben.Ismerjen meg új ügyfeleket és kooperációs partnereket B2B találkozók keretében és tájékozódjon első kézből a szakma legújabb trendjeiről és üzleti lehetőségeiről!

Horvát, montenegrói, román, szlovén hírek, tenderek

2019. augusztus 27.

Ezúton küldjük Önöknek az alábbi híreket, tendereket: horvát hírek, tenderek, nyilvános tenderfelhívás a Brajici szélerőműpark kivitelezésére (további információ a mellékletben), román hírek, közbeszerzési összesítő, meghívó a First Slovene Plasma Day elnevezésű rendezvényre (téma: a plazma ipari felhasználásának lehetőségei), Ljubljana, 2019. szeptember 30., további információ a linkre kattintva az esemény weboldalán és a mellékelt e-mailben található.

Üzleti delegáció Katarba (Doha)

2019. július 31.

2019. november 4-8. között a Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozat üzleti delegációt szervez Dohába (Katar).

Üzleti delegáció Kínába (Hongkong-Makaó)

2019. június 17.

A Magyar Kereskedelmi Iparkamara a Hong Kong Trade Development Councillal (HKTDC) és Magyarország Hongkongi Főkonzulátusával együttműködve, a helyi kamarai és üzleti partnerek támogatásával üzleti delegációt szervez Kínába (Hongkong-Makaó) időpont: 2019. szeptember 8-13., jelentkezési határidő: 2019. június 20.

Magyar-Orosz Üzleti Fórum és az MKIK Magyar-Orosz Tagozatának közgyűlése

2019. június 6.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Orosz Tagozatának szervezésében valósul meg a „Magyar-Orosz Üzleti Fórum és az MKIK Magyar-Orosz Tagozatának közgyűlése” című rendezvény 2019. június 27-én (csütörtök) 10 órától Budapesten.

Horvát, román hírek, üzleti lehetőségek

2019. május 24.

Cikkünk mellékleteiben a következőket találják: horvát tenderek, román hírek, román tenderek.

Üzleti lehetőségek Bosznia-Hercegovinában

2019. május 7.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozata szervezésében valósul meg az „Üzleti lehetőségek Bosznia-Hercegovinában” elnevezésű rendezvény 2019. május 14-én Budapesten. A program keretében Gordan Milinic, Bosznia-Hercegovina Befektetési Ügynökségének (FIPA) igazgatója és Nina Pobric, a FIPA promóciós igazgatója tartanak előadást.

Magyar-Moldovai Üzleti Fórum

2019. április 18.

A Magyar-Moldovai Gazdasági Együttműködési Vegyes Bizottság (GVB) negyedik ülésére– Menczer Tamás, tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár és Ms. Iulia Costin államtitkár társelnökletével ¬2019. május 7-8-án kerül sor Kisinyovban, Moldovában.

Üzleti lehetőségek Malajziában

2019. március 28.

Az MKIK a Malajzia Egyesített Kínai Kereskedelmi és Iparkamara látogatásának alkalmából üzleti szemináriumot szervez a Malajzia iránt érdeklődő vállalkozások részére ,,Üzleti lehetőségek Malajziában’’ címmel április 5-én Budapesten.

Energiahatékonyság az iparban, Németországban és Magyarországon

2019. szeptember 3.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) 2019. október 8-án konferenciát szervez Budapesten „Energiahatékonyság az iparban, Németországban és Magyarországon” címmel, a rendezvény 2019. október 9-én és 10-én kooperációs megbeszélésekkel egészül ki olyan német vállalatok részvételével, amelyek üzleti kapcsolatokat keresnek Magyarországon.

Üzleti delegáció Malajziába és Szingapúrba (Kuala Lumpur-Szingapúr)

2019. augusztus 28.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara üzleti delegációt szervez Malajziába és Szingapúrba (Kuala Lumpur és Szingapúr) 2019. november 17-23 között. Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 6.

Üzleti delegáció Izmirbe és Antalyába

2019. augusztus 26.

Az MKIK Magyar-Török Tagozata 2019. október 15-18. között üzleti delegációt szervez Izmirbe és Antalyába. Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 13.

Európai üzleti út az Egyesült Arab Emírségekbe

2019. június 24.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara üzleti utat szervez az Egyesült Arab Emírségekbe (nem csak a megyéjükbe tartozó vállalkozások számára), a 2019. szeptember 30. és október 4. közötti időszakban. Jelentkezési határidő: 2019. július 20.

Sikeres piacra lépés Spanyolországban – workshop és konzultáció

2019. június 14.

Sikeres piacra lépés Spanyolországban címmel szervez workshopot és konzultációt 2019. július 4-ére, Budapestre a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi igazgatósága. A részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. A jelentkezési határidő: 2019. június 28.

Üzleti delegáció Szerbiába

2019. május 27.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozata 2019. június 18-20. között üzleti delegációt szervez Szerbiába. A jelentkezési határidő: május 30.

Német beszállítói és exporttapasztalatok

2019. május 14.

Magyar-Német Üzleti és Beszállítói Fórumot szervez az MKIK Magyar-Német Tagozata „Német beszállítói és exporttapasztalatok” címmel, időpont: 2019. május 23. (csütörtök) 14 óra, helyszín az MKIK székhelye.

Horvát, szerb, török hírek, üzleti lehetőségek

2019. május 6.

Horvát hírek, tenderek, meghívó az Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásárra (2019. május 11-17.), török vízügyi, szennyvíz- és hulladékkezelési projektek Hatayban. Részletek a cikk mellékleteiben!

Üzleti lehetőségek Montenegróban

2019. március 28.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozata szervezésében valósul meg az „Üzleti lehetőségek Montenegróban” elnevezésű rendezvény április 12-én Budapesten. A program keretében Veljko Milonjić, a Montenegrói Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért és kulturális együttműködésért felelős igazgatója tart előadást. A rendezvény a montenegrói piac iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a montenegrói üzleti környezetről, az együttműködés fejlesztésének módjairól, a montenegrói befektetési lehetőségekről.

Információk a BREXIT várható hatásairól

2019. március 18.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara folyamatosan gyűjti az Egyesült Királyság várható Európai Unióból történő kilépéséről (BREXIT) szóló információkat, melyeket egy menüpontban gyűjtenek össze oldalukon.